Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hal tócsni Iluskától

Hal tócsni Iluskától
Hal tócsni Iluskától
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Volt itthon még kis darab hal, és gondoltam, ledarálom... valami majd kisül belőle, aztán eszembe jutott a tócsni, és nekiláttam hát... isteni finom lett!!!

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Nagyon finom céklával együtt!!!! Én hekket használtam hozzá. Lehet a liszt mennyisége több kell, hogy legyen, attól függ, mennyire vizes a burgonya.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Húsdarálón ledaráljuk a halat, a burgonyákat és hagymákat is. Hozzáütjük az egész tojást, ízesítjük sóval, borssal, összevágott petrezselyemzölddel.
  2. Végül annyi lisztet adunk hozzá, hogy nokedli sűrűségű állaga legyen.
  3. Kanállal olajba szaggatjuk. Barnára sütjük. Papírszalvétára szedjük. Melegen és hidegen is tálalhatjuk. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 613
elküldve: 0
receptkönyvben: 34
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Iluska

Mióta szakács: 2011.04.25.
775 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
kategória: lángos
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
fogás: meleg előétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

tócsni hallal, halas lepcsánka, lepcsánka halasan

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

237
hal 15 dkg
burgonya 5 közepes db
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 4 gerezd
tojás 1 db
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
petrezselyem 1 teáskanál
finomliszt 6 csapott ek
szódabikarbóna 1 kávéskanál