Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hagymás-paprikás uborkasaláta

Hagymás-paprikás uborkasaláta
Hagymás-paprikás uborkasaláta
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ehhez nem igazán van sztori, csak egy egyszerű saláta recept.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az uborkákat megtisztítjuk, meghámozzuk. A hagymát megpucoljuk, a paprikát megmossuk. Mindent legyalulunk, majd a kanál sót rátesszük, és jól összekeverjük, egy kicsit állni hagyjuk.
  2. Egy tálba összekeverjük az ecetet, a cukrot, és kb. 3-4 dl vizet. Ha ez megvan, akkor jól kinyomkodjuk a salátánkból a sós levet. Beletesszük a cukros-ecetes vízbe, egy pici pirospaprikát szórunk rá és hűtőbe tesszük.
  3. Hidegen tálaljuk.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 7 214
elküldve: 5
receptkönyvben: 61
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

erikamama

Mióta szakács: 2012.05.16.
47 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

ecetes uborkasaláta, hagymás uborkasaláta, paprikás uborkasaláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

87
kígyóuborka 2 közepes db
vöröshagyma 1 nagy fej
tv paprika 1 db
ecet 2 ek
1 ek
cukor 4 ek
víz 3.5 dl
fűszerpaprika 0 ízlés szerint