Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hagymás bab felturbózva

Hagymás bab felturbózva
Hagymás bab felturbózva
20 perc / főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Eredetileg Bud Spencer-rajongó páromnak szántam meglepetésül, de ő nem kedveli a meglepetéseket... Viszont a kaja nagyon jól sikerült, azóta gyakran készítem a magam kedvéért is. Többnyire belefér a "lássuk, mi van itthon"-kategóriába is.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szalonnát kockára vágjuk, pici olajon odatesszük pirulni, ehhez jön a felszeletelt hagyma, só, bors, paprika, paradicsom, bab, kolbász - ebben a sorrendben. (Nekem épp volt maradék kukoricám, kb. fél dobozzal, azt is hozzádobtam.)
  2. Összerottyantjuk, míg az állaga tetszetős lesz, friss kenyérrel, esetleg egy kanálka tejföllel tálaljuk.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 16 317
elküldve: 2
receptkönyvben: 97
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Papillon

Mióta szakács: 2013.09.28.
52 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

hagymás bab, szalonnás-kolbászos bab, babos egytál kolbásszal

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

terranova56
terranova56 Mon, 2016-05-16 11:38

Megtetszett a recept, meg én is kedvelem Carlo Pedersolit (:D) csak annyit változtattam rajta, hogy a hagymát én előre lepirítottam, ja és a kukorica muszály volt bele
üdv:Ticcsi

612
kolozsvári szalonna 10 dkg
vöröshagyma 3 közepes db
lila hagyma 2 közepes db
kolbász 5 dkg
vörösbab 20 dkg
fehérbab 20 dkg
1 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
zöld kaliforniai paprika 1 db
paradicsom 1 db