Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gyümölcskenyér csokival

Gyümölcskenyér csokival
Gyümölcskenyér csokival
35 perc / előkészület: 10 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Régi családi recept, nagyon egyszerű az elkészítése.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az egész tojásokat a többi hozzávalóval együtt kikeverjük.
  2. Az étcsokit kis darabokra vágjuk, és a kandírozott gyümölccsel együtt picit belisztezzük, így nem süllyed le a tészta aljára az egész.
  3. A formánkat jó alaposan vajazzuk, lisztezzük, és beleöntjük a masszát, amibe belekevertük a csokit és a gyümölcsöket (pluszba a tetejére is szórtam).
  4. Előmelegített sütőben megsütjük. Fenyőfa formát használtam, de lehet őzgerincben is.
  5. Ha kész, porcukorral meghintjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 591
elküldve: 3
receptkönyvben: 29
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

gyöngyöske01

Mióta szakács: 2011.06.25.
18 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
alkalom: karácsonyi édességek, vasárnapi ebéd
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

fenyőfás gyümölcskenyér, fenyőfasüti, karácsonyi gyümölcskenyér

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

763
tojás 2 db
cukor 25 dkg
tejföl 2 dl
finomliszt 30 dkg
sütőpor 0.5 csomag
étcsokoládé 5 dkg
kandírozott ananász 5 dkg
porcukor 1 ek