Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Grillsajt áfonyás kevert salátával

Grillsajt áfonyás kevert salátával
Grillsajt áfonyás kevert salátával
18 perc / előkészület: 10 perc sütés: 8 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Pár perc alatt összedobható egészséges és nagyon finom vacsora!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A spenótot és a rukkolát megmossuk, megszárítjuk, majd összekeverjük.
  2. Hozzáadjuk az apróra vágott diót és az áfonyát.
  3. Az olívaolajat összekeverjük a mézzel és a mustárral, sózzuk, borsozzuk, és a salátára öntjük, elkeverjük.
  4. A grillsajtot forró serpenyőbe tesszük, és oldalanként 2-3 perc alatt meggrillezzük. A salátára téve tálaljuk, és azonnal fogyasztjuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 815
elküldve: 1
receptkönyvben: 21
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 3

szakács

Karaván Grill és Tihany Grill

Mióta szakács: 2016.06.14.
17 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
nehézség: közepes
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

Karaván grillsajt áfonyás zöldsalátával

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

350
spenót 3 dkg
rukkola 3 dkg
vörösáfonya 4 dkg
dió 5 dkg
olívaolaj 20 ml
méz 1 ek
mustár 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
füstölt sajt 24 dkg