Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Grillezett sertéskaraj sült fokhagymával

Grillezett sertéskaraj sült fokhagymával
Grillezett sertéskaraj sült fokhagymával
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A megsült karajt a fokhagymával és házi savanyú almapaprikával tálaljuk. Vagy kínálunk hozzá ketchupot.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

A grillezett húsokat fogyasztás előtt mindig pihentetjük, mert így szaftosabb lesz a hús.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A karajt bepácoljuk sóval, borssal, fűszerkeverékkel. Veszünk egy nejlonzacskót, beletesszük a húsokat, meglocsoljuk olajjal, összerázzuk.
  2. Legalább 2 órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
  3. Egy felforrósított elektromos grill lapot megkenünk olajjal, és szép piros-ropogósra sütjük a húst és a fokhagymákat.
  4. Ha megsült, rövid ideig pihentetjük a húst ,mert így szaftosabb lesz.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 20X30 cm
  • költség: 1300 Ft
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 25
össznézettség: 526
elküldve: 0
receptkönyvben: 4
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Szekeres Lajosné Klári

Mióta szakács: 2016.03.04.
3 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: grill
receptverseny: Heinzegj kedvenc grill ételeddel!
kategória: húsételek
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: nyár
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

grill karaj

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

362
csontos sertéskaraj 1 kg
2 teáskanál
bors 2 kávéskanál
flekken fűszerkeverék 2 kávéskanál
fokhagyma 8 gerezd
napraforgó olaj 2 ek