Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gránátalmás bögrés pite

Gránátalmás bögrés pite
Gránátalmás bögrés pite
50 perc / előkészület: 15 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors, egyszerű és finom. Csak ajánlani tudom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A lisztet a cukrokkal, a fahéjjal, a sütőporral összekeverjük.
  2. A tejet, az olajat és a tojást hozzáadjuk, majd alaposan eldolgozzuk.
  3. Sütőpapírral kibélelt formába/tepsibe öntjük, majd megszórjuk a gránátalmával.
  4. 180 fokra előmelegített sütőben 30-35 perc alatt készre sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 656
elküldve: 0
receptkönyvben: 33
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: 1

szakács

and.nikol13

Mióta szakács: 2017.12.06.
21 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

bögrés lepény, kevert süti

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

515
finomliszt 1 bögre
sütőpor 0.5 csomag
vaníliás cukor 0.5 csomag
cukor 0.5 bögre
fahéj 1 kávéskanál
tojás 1 db
tej 1.5 dl
napraforgó olaj 1 dl
gránátalma 1 db