Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombával töltött cékla

Gombával töltött cékla
Gombával töltött cékla
45 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Diétázok figyelmébe ajánlom :)

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A céklát puhára főzzük, leszűrjük, miután kihűlt, megpucoljuk.
  2. A gombát (én gombaszárával készítettem) felszeleteljük, olajon megdinszteljük, és ételízesítővel fűszerezzük.
  3. A cékla tetejét levágjuk, a közepét kis kanállal kivájjuk.
  4. A párolt gombát a céklákban elosztjuk, teszünk bele feta sajtot.
  5. Jénai tálat vajjal kikenjük, egymás mellé tesszük a céklákat, leöntjük natúr joghurttal, reszelünk rá füstölt sajtot, és kb. 15 percig sütjük.
  • sütési hőfok: 190°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 763
elküldve: 3
receptkönyvben: 70
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1094 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

töltött cékla, párolt gombával töltött cékla, gombás töltött cékla

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

467
cékla 6 kis db
gomba 15 dkg
feta sajt 5 dkg
joghurt 1.5 dl
olívaolaj 2 ek
füstölt sajt 10 dkg
ételízesítő 0 ízlés szerint