Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gluténmentes gombapörkölt

Gluténmentes gombapörkölt
Gluténmentes gombapörkölt
20 perc / előkészület: 5 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A párom imádja a gombát, ezért ezt most neki készítettem el!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megmossuk a gombafejeket, majd felszeleteljük. A hagymákat megpucoljuk és feldaraboljuk.
  2. Ezután a hagymákat a kókuszzsíron üvegesre dinszteljük, majd hozzáadjuk a felszeletelt gombákat.
  3. Párszor megkevergetjük, majd beleöntjük a vizet, és hozzáadjuk a gulyáskrémet és a majorannát.
  4. Lassú tűzön puhára főzzük a pörköltünket, kb. 15 perc, és kész is van. (Kukoricás jázminrizzsel tálaltam.)
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 125
elküldve: 0
receptkönyvben: 15
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Tej- és gluténmentes konyha

Mióta szakács: 2016.03.08.
68 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: pörkölt
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gombapaprikás, pörkölt gombából

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

135
csiperkegomba 50 dkg
vöröshagyma 2 nagy fej
majoranna 3 teáskanál
gulyáskrém 4 ek
víz 1.5 dl
kókuszzsír 2 ek