Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gluténmentes áfonyás süti

Gluténmentes áfonyás süti
Gluténmentes áfonyás süti
50 perc / előkészület: 10 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ismét elkapott az alkotási láz, hát megnéztem, mit találok a hűtőben, a szekrényben, aztán elkezdtem kavargatni, és elkészült ez az egyszerű és nagyon finom süti. 

hozzávalók / 6 adag

Alap

Csokimáz

ajánlat

Csupán a kíváncsiság vezérelt, amikor a fotón látható suti esetében a csokimáz alá fehércsoki-réteget is rejtettem... Ez 10 dkg fehér csoki és egy evőkanál kókuszolaj keveréke, mikróban felolvasztva. 

Szólj hozzá!

elkészítés

Alap

  1. A tojásokat kézi habverővel felverjük, a többi hozzávalót - az áfonya kivételével - belekeverjük.
  2. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a sűrű masszát, majd egyenletesen eloszlatjuk rajta az áfonyát, belenyomkodva a tésztába, és tűpróbáig sütjük.

Csokimáz

  1. A hozzávalókat folytonos keverés mellet összemelegítjük, majd hűtjük. A kész, kissé kihűlt alapon eloszlatjuk.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 20x30 cm
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 068
elküldve: 1
receptkönyvben: 48
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

i_3_14

Mióta szakács: 2016.01.03.
21 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, uzsonna
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

kókusz-süti, lisztmentes sütemény csokimázzal

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

232
tojás 5 db
mandulaliszt 20 dkg
kókuszolaj 1 ek
xilit 3 ek
gluténmentes sütőpor 1 tk
áfonya 15 dkg
kókuszolaj 1.5 ek
kókusztej 5 ml
xilit 3 ek
cukrozatlan kakaópor 2 ek