Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gesztenyegolyó narancsosan

Gesztenyegolyó narancsosan
Gesztenyegolyó narancsosan
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Valami egyszerű desszertet szerettem volna készíteni hétvégén és mikor körülnéztem mi van itthon, megtaláltam a gesztenyemasszát. Még régebben olvastam egy receptet, ami írt hozzá narancshéjat és kekszet - így erre esett a választásom!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A babapiskótát reszelőn lereszeljük, majd a felengedett gesztenyepürével összegyúrjuk egy masszává.
  2. Ehhez hozzáadjuk a többi hozzávalót is.
  3. Kis golyókat formázunk belőle, közepébe tesszük a meggyet.
  4. Miután elkészültek a golyók, porcukorral, esetleg csokiöntettel leöntjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 746
elküldve: 4
receptkönyvben: 150
elkészítve: 3/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Kynga

Mióta szakács: 2011.07.11.
206 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: farsang, születésnap, buli receptek, karácsonyi édességek, szilveszter, Valentin-nap, vasárnapi ebéd
mikor: mindig
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
kalória: átlagos
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

gesztenyegolyó, narancsos gesztenyegolyó, narancsos-rumos gesztenyegolyó

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

401
gesztenyemassza 25 dkg
vaj 5 dkg
vaníliás cukor 1 csomag
porcukor 2 ek
rum 1 ek
babapiskóta 8 db
háztartási keksz 10 dkg
narancshéj 1 narancsból nyert
meggy 10 dkg