Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gesztenyegolyó

Gesztenyegolyó
Gesztenyegolyó
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Amikor visszamentem dolgozni, a kisfiam akkor volt 20 hónapos, és még szopizott. Így minden reggel elég nehéz volt időben elkészülnöm, ezért reggelente túró rudival pótoltuk a szopizást. Sajnos rá is szokott, így 3 évesen is minden reggelt kéri az ő finijét. Azonban rátaláltam erre a receptre, és úgy néz ki, ezzel sikerül kiváltani a reggeli rudit, és gyorsan kész van, 1 hétig is elég. De csak ha a férjemmel meg nem esszük :) 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gesztenyemasszát összegyúrjuk a kókuszolajjal, az eritrittel, rumaromával és vaníliás cukorral. Golyókat, de akár kis rudakat is formázhatunk belőle.
  2. A csokit megolvasztjuk a 2 evőkanál olajjal, és meghempergetjük benne a golyókat. Hűtőben tároljuk. Napokig eláll.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 10 606
elküldve: 0
receptkönyvben: 32
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 1

szakács

b._katka

Mióta szakács: 2013.09.16.
19 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
kategória: bonbonok
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna
diéta: gluténmentes, tojásmentes
alkalom: karácsonyi édességek, karácsonyi gasztroajándék
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

gesztenyés bonbon

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

341
gesztenyemassza 25 dkg
erythritol 60 g
vaníliás cukor 1 csomag
rumaroma 5 ml
kókuszolaj 50 g
étcsokoládé 50 g
kókuszolaj 2 ek