Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gesztenyegolyó 4.

Gesztenyegolyó 4.
Gesztenyegolyó 4.
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors, vendégváró finomság.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gesztenyemasszát a margarinnal, a darált keksszel és rummal vagy tejszínes likőrrel összekeverjük, hogy jól formázható masszát kapjunk.
  2. 1 órára behűtjük.
  3. Golyókat formázunk belőle.
  4. A golyók felét olvasztott csokiba mártjuk.
  5. Tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 15 430
elküldve: 6
receptkönyvben: 139
elkészítve: 3/7
Facebookon megjelent: -

szakács

m_maya

Mióta szakács: 2010.05.26.
4 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: bonbonok
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
mikor: tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 15-30 perc
alkalom: karácsonyi édességek
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

kekszes gesztenyegolyó

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1335
gesztenyemassza 50 dkg
margarin 25 dkg
háztartási keksz 50 dkg
rum 1 teáskanál
étcsokoládé 10 dkg