Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gazdagon rakott csirkemell

Gazdagon rakott csirkemell
Gazdagon rakott csirkemell
50 perc / előkészület: 15 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egytálétel készült azokból az alapanyagokból, ami éppen a hűtőben volt, vagy megmaradt más étel készítése után.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Könnyű nyári vacsorának megfelelő étel.

Önmagában, vagy esetleg rizzsel tálalva fogyasztható.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet szeletekre vágjuk, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
  2. Megmossuk, felszeleteljük a padlizsánt. A sajtot is szeletekre vágjuk.
  3. Egy nagyobb jénai tálban a következő sorrendben rétegezzük a hozzávalókat: hús - padlizsán - szárított paradicsom - sajt. (A húsból és a padlizsánból lehet, hogy két sor is lesz, rakjuk nyugodtan duplán. Ha két sor után marad még padlizsán, kockázzuk fel, és töltsük ki rakott ételünk réseit a kockákkal.) Megcsöpögtetjük a paradicsom olajos levével.
  4. 175 °C-on addig sütjük, amíg elkezd barnulni a sajt a tetején.
  • sütési hőfok: 175°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 087
elküldve: 1
receptkönyvben: 41
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

d0rka

Mióta szakács: 2013.01.20.
18 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan lépegető, Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék húsból
szezon: nyár
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

csirkés rakott padlizsán, padlizsánrakottas

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

275
csirkemell filé 25 dkg
padlizsán 3 db
szárított paradicsom 10 db
mozzarella 10 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint