Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Galuska csőben sütve

Galuska csőben sütve
Galuska csőben sütve
28 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 8 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Évekkel ezelőtt jutott eszembe, amikor már elegünk volt az ünnepek utáni sok húsból.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Mindenkinek, aki szereti a könnyű ételeket.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vöröshagymát kettévágjuk, és vékonyra felszeleteljük, aztán serpenyőben megfonnyasztjuk. Ha ezzel megvagyunk, akkor félretesszük.
  2. A galuskát hagyományos módon elkészítjük, és tányérra rakjuk.
  3. Elosztjuk a 4 tányérra az előzőleg elkészített vöröshagymát.
  4. Ezután ráhelyezzük adagonként a 4-4 szelet füstölt sajtot, és berakjuk a sütőbe, vagy szalamanderbe, és ráolvasztjuk a galuskára.
  5. Ha ezzel megvagyunk, akkor már csak a díszítés marad hátra. (Én lilahagymakarikákkal, paradicsomszeletekkel, és csipet petrezselyemzölddel csinosítottam.)

 

  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 790
elküldve: 1
receptkönyvben: 49
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Papi

Mióta szakács: 2011.12.07.
4 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: köretek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sajtos galuska, sütőben sült galuska sajttal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

604
füstölt sajt 10 dkg
vöröshagyma 1 kis fej
lila hagyma 1 kis db
paradicsom 1 kis db
petrezselyem 1 csipet
finomliszt 50 dkg
tojás 2 db
1 csipet
víz 1 dl
napraforgó olaj 1 ek