Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Füstölt tarjával töltött hústekercs

Füstölt tarjával töltött hústekercs
Füstölt tarjával töltött hústekercs
95 perc / előkészület: 20 perc sütés: 75 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Anyukám készítette, egy ötlet, finom lett.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sertéscombot éles késsel bevágjuk, szétterítjük, majd kiklopfoljuk. A tarját szeletekre vágjuk, a csemegeuborkát karikára.
  2. A húst megkenjük a tormával, majd rárakjuk a tarja szeleteket és az uborkát.
  3. Óvatosan felcsavarjuk, alufóliába becsomagoljuk, és 200 fokon 60 percet sütjük. Leszedjük róla a fóliát, megkenjük a tormás majonézzel, majd így még 15 percet sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 941
elküldve: 2
receptkönyvben: 23
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
fogyókúra: paleolit fogyókúra
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tormás majonézes göngyölt hús, tormás majonézes uborkás göngyölt sertéshús, töltött göngyölt sertéscomb

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

350
sertéscomb 50 dkg
torma 2 ek
füstölt-főtt tarja 20 dkg
csemegeuborka 3 közepes db
majonézes torma 2 ek
0 ízlés szerint