r
Nosalty Logó

Füstölt lazac pangasiusfilében

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Füstölt lazac pangasiusfilében
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 402 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 805 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 83 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    39.9 g

Zsír

  • Összesen
    20.8 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    138 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1573.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    169 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    87 mg
  • Foszfor
    561 mg
  • Nátrium
    725 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.2 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    308.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    263 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    53 mg
  • D vitamin:
    191 micro
  • K vitamin:
    196 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    117 micro
  • Kolin:
    169 mg
  • Retinol - A vitamin:
    66 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2365 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    291 micro
Összesen 402 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    79.9 g

Zsír

  • Összesen
    41.6 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    275 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3147.6 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    55 mg
  • Kálcium
    337 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    173 mg
  • Foszfor
    1122 mg
  • Nátrium
    1451 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.3 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    617 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    527 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    13 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    106 mg
  • D vitamin:
    381 micro
  • K vitamin:
    393 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    234 micro
  • Kolin:
    337 mg
  • Retinol - A vitamin:
    132 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4729 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    581 micro
Összesen 805 kcal
  • 11% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.3 g

Zsír

  • Összesen
    4.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    326.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    35 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    116 mg
  • Nátrium
    150 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    63.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    55 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    39 micro
  • K vitamin:
    41 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    490 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    60 micro
Összesen 83 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A halfilét megmossuk, papírtörlővel szárazra itatjuk. Két filét megkenünk a mustárral, elosztjuk rá füstölt lazacot, beborítjuk a maradék két halfilével. Fogvájóval rögzítjük.
  2. Az alaplevet elkeverjük a tejszínnel, sóval, borssal ízesítjük. Egy tűzálló tálba öntjük, belehelyezzük a halat. 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és kb. 20-25 percig sütjük.
  3. A halat kivesszük, melegen tartjuk. A levet egy lábasba öntjük, felfőzzük, sóval, borssal ízesítjük, kb. 5 percig főzzük, majd a keményítővel, amelyet kevés vízzel elkevertük besűrítjük.
  4. A metélőhagymát gyűrűkre vágjuk, és a mártáshoz kavarjuk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 12
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 974
  • Feltöltés dátuma: 2013. november 23.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy nagyon finom halétel. Én főtt sós burgonyával és sárgarépával tálaltam.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek