Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Füstölt hal kapormártással

Füstölt hal kapormártással
Füstölt hal kapormártással
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Reggelire, vendégváróként, előételnek is megfelel. Gyorsan elkészül. Az ízpárosítás lenyűgöző, ami leginkább rozs lapkenyérrel teljesedik ki, mint például a Ryvita.

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Ínyenceknek kötelező!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A fokhagymát áttörjük.
  2. A tejszínbe keverjük a kaprot és a fokhagymát is.
  3. Sűrű krémmé verjük fel.
  4. A kétszersültre helyezzük a füstölt lazac szeleteket.
  5. Ráöntjük a kapros tejszínkrémet. Vagy fordítva is készíthetjük: a kétszersültre kenjük a kaporkrémet, és a lazacszeletekre rárendezzük.
  6. Azonnal tálaljuk 6 tányérra osztva.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 415
elküldve: 0
receptkönyvben: 7
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

sWaddyWaddy

Mióta szakács: 2013.09.01.
398 recept

receptjellemzők

konyha: angol
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
fogás: amuse-bouche
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
konyhatitkok: gourmet
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék tejtermékből
kategória: szendvics
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

füstölt tőkehal kapormártással, füstölt lazac lapkenyéren, füstölt tőkehal lapkenyéren, füstölt lazac előétel, füstölt tőkehal előétel, tőkehal kapormártással,

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

191
füstölt lazac 30 dkg
kétszersült 18 db
dupla tejszín 1 dl
fokhagyma 1 gerezd
kapor 1 teáskanál