Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Frissítő görög őszibarackleves főzés nélkül

Frissítő görög őszibarackleves főzés nélkül
Frissítő görög őszibarackleves főzés nélkül
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Főzés nélkül, egészséges alapanyagokból készíthető, frissítő, nyári levest szerettem volna készíteni, mely ízvilágában a mediterrán konyhát idézi, és 5 perc alatt elkészíthető. Azt hiszem sikerült!

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Aki habosan szereti, annak érdemes az összes hozzávalót felhasználás előtt jól lehűteni, és turmixolás után azonnal habosan fogyasztani a jéghideg levest.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy nektarint félreteszünk a díszítéshez. A többit pedig kimagozzuk és felaprítjuk.
  2. Egy nagy keverőedénybe vagy turmixgépbe halmozzuk az összes hozzávalót a félretett nektarinon kívül, és turbó fokozaton habosra pürésítjük az egészet.
  3. A megmaradt nektarint a leves tetejére daraboljuk, és jól lehűtve tálaljuk.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 3 234
elküldve: 2
receptkönyvben: 120
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Mohókus

Mióta szakács: 2018.01.29.
2 recept

receptjellemzők

konyha: görög
mikor: mindig, ebéd, vacsora
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
nehézség: könnyű
kategória: levesek
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes, tojásmentes
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

nektarinleves főzés nélkül

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

322
tej 4 dl
görög joghurt 1 dl
nektarin 0.5 kg
xilit 2 ek
vaníliás cukor 1 csomag
fahéj 1 csipet
szegfűszeg 1 csipet
szörp 10 ml