Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Narancsos forralt bor

Narancsos forralt bor
Narancsos forralt bor
10 perc / előkészület: 5 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A tél egyik közkedvelt lélekmelengetője a forralt bor. Így készül el gyorsan és finoman!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Felforraljuk a vizet, és beleszórjuk a cukrot. Majd hagyjuk felolvadni.
  2. Ezután adjuk hozzá a fahéjrudakat és a szegfűszeget.
  3. Majd öntsük hozzá a vörösbort, és facsarjuk bele fél citrom és narancs levét.
  4. A másik fél narancsot vágjuk fel kockákra, és adjuk azt is a forralt borhoz.
  5. Amint felforr az egész, vegyük is le a tűzről, és lehetőleg forrón fogyasszuk is!
  • költség: 1500 Ft
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 5 710
elküldve: 1
receptkönyvben: 37
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: 1

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
777 recept

receptjellemzők

konyha: angol
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
kategória: italok
alkalom: karácsonyi receptek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tél
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: uzsonna, vacsora
adag: 4 főre
fogás: ital

receptkategóriák

egyéb elnevezések

fűszeres forralt bor, forralt vörösbor

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

142
vörösbor 5 dl
víz 2.5 dl
cukor 2 ek
fahéjrúd 2 db
szegfűszeg 1 teáskanál
citromlé 1 fél citromból nyert
narancslé 1 fél narancsból nyert
narancs 0.5 közepes db