Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fokhagymás párolt-pirított krumpli

Fokhagymás párolt-pirított krumpli
Fokhagymás párolt-pirított krumpli
45 perc / előkészület: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a receptet a páromtól tanultam, náluk otthon ez nagyon gyakori köret. Nagyon megszerettem, és hamar eltanultam tőle.:)

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplit meghámozzuk, és hasábra vágjuk.
  2. A sütőbe fél ujjnyi olajat teszünk, rá a krumplit, sózzuk, borsozzuk, majd közepes tűzön, fedő alatt sütjük.
  3. Sütés közben többször megfordítjuk, hogy egyenletesen piruljon, illetve ha szükséges, pótolhatjuk az olajat.
  4. Mikor már majdnem kész (vagyis puha is és pirult is), rászórjuk az apróra vágott fokhagymát, visszafedjük, és még pirítjuk kicsit.
  • elkészítettem: 9 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 9 237
elküldve: 3
receptkönyvben: 196
elkészítve: 4/13
Facebookon megjelent: -

szakács

Imolkaa

Mióta szakács: 2012.09.07.
8 recept

receptjellemzők

konyha: erdélyi
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
adag: 1 főre
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: köretek
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

fűszeres krumpliköret, fokhagymás sült krumpli, pirított burgonya

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

623
burgonya 4 közepes db
napraforgó olaj 0.5 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fokhagyma 4 gerezd