Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fokhagymás harcsatekercs

Fokhagymás harcsatekercs
Fokhagymás harcsatekercs
21 perc / előkészület: 15 perc sütés: 6 perc
receptkönyvben hozzászólások (9)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Igazi kis party falatok, szupergyorsan, sok-sok fokhagymával és harcsával! :) 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy tálba öntünk mindent a hal kivételével, és jól elkeverjük.
  2. A filét vékony szeletekre vágjuk, és az elkészült pácba mártogatjuk, és ha időnk engedi, fél órára a hűtőbe tesszük.
  3. A filédarabokat felgörgetjük, és pálcára húzzuk. Egy serpenyőben a maradék páclevet felhevítjük, majd a pálcikára húzott tekercseket megsütjük, minden oldalát néhány percig.
  4. Friss salátával tálaljuk!
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 384
elküldve: 1
receptkönyvben: 134
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: 2

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
953 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: grill
kategória: halételek
nehézség: könnyű
mikor: tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

fűszeres harcsa, pácolt harcsa

Hozzászólások (9)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

178
olívaolaj 3 ek
citromlé 0.5 citromból nyert
fokhagyma 3 gerezd
petrezselyem 0.5 csokor
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
törpeharcsa 40 dkg