Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Finom mártogatós

Finom mártogatós
Finom mártogatós
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy nagyon finom mártogatós, amelyet én a parmezános sültcukkini-csíkokhoz tálaltam, de tálalhatjuk sült húsok mellé vagy hasábokra vágott, friss ropogós, zöldségek mellé is.  A mártogatós kefirrel vagy íróval hígítva salátaöntetnek is megfelel.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A majonézt simára kavarjuk a joghurttal és a mustárral.
  2. A zöldhagymát megtisztítjuk, mossuk, a zöldjét vékony gyűrűkre vágjuk, a fehérjét apróra vágjuk. A mentaleveleket apróra vágjuk.
  3. A hagymát és a mentát a majonézes-joghurthoz adjuk, ráreszeljük a fokhagymát, sóval, borssal ízesítjük, és jól elkeverjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 27
össznézettség: 28 763
elküldve: 3
receptkönyvben: 96
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szósz
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: gluténmentes
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

sajtos kence, sajtos kenőke

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

172
majonéz 100 g
görög joghurt 100 g
mustár 1 tk
zöldhagyma 2 közepes db
fokhagyma 1 gerezd
menta 1 szál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint