Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fehérspárgás rakott tészta

Fehérspárgás rakott tészta
Fehérspárgás rakott tészta
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy gyors, rakott egytálétel.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Tésztát sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
  2. Spárgát feldaraboljuk, sós vízben megfőzzük, és leszűrjük.
  3. Májat megmossuk, majd feldaraboljuk.
  4. Szalonnát felkockázzuk, zsírját kisütjük. Rátesszük a felkockázott hagymát és a májat.
  5. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, felöntjük kevés vízzel, és készre sütjük a májat.
  6. Egy olajjal kikent tepsibe tesszük a leszűrt tésztát, spárgát és a májat. Összekeverjük a tejföllel.
  7. Tetejét megszórjuk reszelt sajttal, és készre sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 793
elküldve: 0
receptkönyvben: 7
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1131 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: tészta
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

spárgás tészta, májas tészta csőben sütve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1092
csuszatészta 50 dkg
fehér spárga 40 dkg
csirkemáj 25 dkg
tejföl 3 dl
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 3 gerezd
sajt 15 dkg
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 5 ek
füstölt szalonna 10 dkg