Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Epres-zabpelyhes muffin

Epres-zabpelyhes muffin
Epres-zabpelyhes muffin
45 perc / előkészület: 25 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Igazi joghurtos eper íze van! Csodálatos! Ebből a mennyiségből nekem 16 darab lett.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A száraz anyagokat összekeverjük egy nagy tálban.
  2. Az epret megmossuk, lecsepegtetjük, felkarikázzuk.
  3. A tojásokat habosra verjük a cukorral, az olvasztott vajjal, a tejjel és a tejföllel.
  4. A lisztes keveréket összedolgozzuk a folyékony masszával.
  5. Végezetül az eperszeleteket beleforgatjuk.
  6. A tésztát 15 percig pihentetjük.
  7. A sütőt előmelegítjük.
  8. A masszát muffinformába szedjük. A formának megfelelő eljárással dolgozunk.
  9. Sütőben készre sütjük a süteményt.
  • sütési hőfok: 170°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 16 012
elküldve: 4
receptkönyvben: 209
elkészítve: 5/9
Facebookon megjelent: 1

szakács

Tuvia

Mióta szakács: 2011.01.12.
97 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
kategória: muffin
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

epres muffin, zabpelyhes muffin, muffin eperrel és zabpehellyel

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

714
finomliszt 20 dkg
zabpehely 5 dkg
vaj 10 dkg
barna cukor 15 dkg
eper 20 dkg
tojás 2 db
tejföl 2 dl
tej 1 dl
fahéj 2 kk
sütőpor 1 csomag