r
Nosalty Logó

Epres joghurttorta 4.

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Epres joghurttorta 4.
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
süti sütés nélkül
  • 4% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 111 kcal
  • 4% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1332 kcal
  • 4% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 101 kcal
  • 4% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.1 g

Zsír

  • Összesen
    3.5 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    2 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    128.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    67 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    27 mg
  • Nátrium
    26 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.6 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    52.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    5 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    10 micro
Összesen 111 kcal
  • 4% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    37.2 g

Zsír

  • Összesen
    41.9 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1540.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    804 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    88 mg
  • Foszfor
    327 mg
  • Nátrium
    309 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    199.4 g
  • Cukor
    163 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    625.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    65 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    277 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    129 micro
  • Kolin:
    61 mg
  • Retinol - A vitamin:
    61 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    44 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    122 micro
Összesen 1332 kcal
  • 4% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2.8 g

Zsír

  • Összesen
    3.2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    2 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    117.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    61 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    25 mg
  • Nátrium
    24 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.2 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    47.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    5 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    9 micro
Összesen 101 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A cukrot a zselatinnal összekeverjük, aztán beleöntjük a joghurtot, utána ezt forralásig főzzük, és hagyjuk kihűlni.
  2. A tejet a tejszínhabpótló porral keményre felverjük.
  3. A kihűlt joghurtos krémet és a tejszínhabot óvatosan összeforgatjuk.
  4. Egy kapcsos tortaforma alját kivajazzuk, az oldalára pedig a félbevágott epreket tapasztjuk (vágott felükkel kifelé).
  5. A tortaformába öntjük a krém felét, beletesszük az apróbbra vágott epreket, és utána a krém többi részét ráöntjük.
  6. 10 percre berakjuk a hűtőbe, hogy egy picit dermedjen, utána tesszük rá a tetejére az epret.
  7. Végül ráöntjük a felfőzött piros tortazselét.
  8. 12-24 órán át hűtjük, és utána fogyasztható. Jó étvágyat!
  • Receptkönyvben: 175
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 32171
  • Feltöltés dátuma: 2011. június 15.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Először egy "sima" joghurttortának indult, de a sok epret valamihez el kellett használni, így jött az epres joghurttorta ötlete.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek