Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Epres-áfonyás csokoláde mousse

Epres-áfonyás csokoláde mousse
Epres-áfonyás csokoláde mousse
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretem az epret és az áfonyát  és a gyümölcsös édességeket is... mint Gombóc Artúr a csokit. :-)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csokit gőz fölött felolvasztjuk, majd hozzákeverjük a habtejszínt. Hűtőbe tesszük, amíg teljesen ki nem hűl.
  2. A kekszet egy zacskóban morzsára törjük.
  3. Ha kihűlt a tejszín, kemény habbá verjük, és pohárban rétegezzük: alulra krémet, rá kekszmorzsát, majd a gyümölcsöket és így tovább.
  4. Behűtve tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 219
elküldve: 0
receptkönyvben: 80
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Norci79

Mióta szakács: 2010.04.03.
94 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

gyümölcsös-csokoládés kehely, epres-áfonyás csokoládés pohárkrém

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

385
étcsokoládé 10 dkg
habtejszín 2 dl
zabkeksz 6 db
eper 5 dkg
áfonya 5 dkg