r
Nosalty Logó

Eperzselés pudingkehely

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Salamon Csilla
Eperzselés pudingkehely
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 2% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 9% Zsír

Az eperzseléhez

A pudinghoz

Összesen 454 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 9% Zsír

Az eperzseléhez

A pudinghoz

Összesen 1815 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 9% Zsír

Az eperzseléhez

A pudinghoz

Összesen 109 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    6.1 g

Zsír

  • Összesen
    26 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    83 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    399 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    212 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    71 mg
  • Nátrium
    94 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    47.5 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    209.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    210 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    56 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    206 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    52 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    24 micro
Összesen 454 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    24.3 g

Zsír

  • Összesen
    103.9 g
  • Telített zsírsav
    63 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    333 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1596.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    848 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    76 mg
  • Foszfor
    285 mg
  • Nátrium
    376 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    190 g
  • Cukor
    97 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    839.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    841 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    223 mg
  • D vitamin:
    69 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    102 micro
  • Kolin:
    72 mg
  • Retinol - A vitamin:
    822 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    206 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    98 micro
Összesen 1815 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    1.5 g

Zsír

  • Összesen
    6.3 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    97.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    52 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    5 mg
  • Foszfor
    17 mg
  • Nátrium
    23 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.6 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    51.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    51 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    50 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    13 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6 micro
Összesen 109 Kcal

Hozzávalók

Az eperzseléhez

A pudinghoz

Elkészítés

Az eperzseléhez

  1. Az epret kis kockára felvágjuk, vagy villával összenyomkodjuk.
  2. A tortazselét összekeverjük a cukorral, felöntjük 3 dl vízzel és kevergetve felforraljuk, majd lehúzzuk a tűzről. Az előkészített eperre öntjük, összekeverjük és kelyhekbe elosztjuk.
  3. Hűtőbe tesszük, míg teljesen megdermed.
  4. A pudingot a tejjel kikeverjük. A tejszínt habbá verjük, és utána a pudinghoz keverjük.
  5. A lehűlt zselére kanalazzuk, és tálalásig visszatesszük a hűtőbe.
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 34
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 2240
  • Feltöltés dátuma: 2012. január 30.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Eperzselés pudingkehely
Salamon Csilla 1202 recept

Vendégek jelentkeztek be, akikre nem számítottam. Egy egyszerű nyalánkságnak nagyon megfelelt.

Hozzávalók

Az eperzseléhez

A pudinghoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek