Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Eperzselés joghurtkrém

Eperzselés joghurtkrém
Eperzselés joghurtkrém
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Amikor készítettem az eperzselét, a végén maradt egy kisebb adag, amit már nem tudtam befőttes üvegbe rakni.

Ez a finomság készült belőle!

hozzávalók / 1 adag

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az eperzseléből (Eperlabdák zselében dianatura konyhájábólpár evőkanálnyit a darabkák nélkül összekeverünk a joghurttal és a tejszínhabbal, és egy tálkába kanalazzuk.
  2. A tetejére kanalazzuk a zselés eperdarabkákat.
  3. Jól behűtve tálaljuk!
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 024
elküldve: 0
receptkönyvben: 41
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

DiaNatura

Mióta szakács: 2012.05.08.
132 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – B vércsoport, AB0 diéta – AB vércsoport
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, Valentin-nap, vasárnapi ebéd
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
diéta: gluténmentes
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

joghurtos gyümölcskrém, epres desszertkrém, eperzselékrém

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

169
joghurt 150 g
tejszínhab 2 ek