Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Egyszerű gesztenyés pite

Egyszerű gesztenyés pite
Egyszerű gesztenyés pite
45 perc / előkészület: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

FördősZé oldalán találtam a receptet, de teljesen elhagytam a tejtermékeket a receptből, illetve édesítőre cseréltem a cukrot, és a sima lisztet is cseréltem.

hozzávalók / 4 adag

Gesztenyés rész hozzávalói

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és egy kapcsos tortaformába nyomkodjuk.
  2. A tölteléknél a tojásfehérjét kemény habbá verjük, végül hozzátesszük a többi hozzávalót. Összekeverjük, és a tészta tetejére öntjük.
  3. Előmelegített sütőben megsütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 1 132
elküldve: 0
receptkönyvben: 13
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

b._katka

Mióta szakács: 2013.09.16.
19 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
nehézség: könnyű
kategória: pite
szezon: tél
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: desszert
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gesztenyés lepény

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

516
teljeskiőrlésű tönkölybúza liszt 160 g
cukrozatlan kakaópor 20 g
kókuszzsír 100 g
erythritol 50 g
tojássárgája 2 db
1 csipet
gesztenyemassza 250 g
erythritol 100 g
tojásfehérje 2 db
mézeskalács fűszerkeverék 1 kávéskanál
rumaroma 3 ml