Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Disznótoros körettel sütve

Disznótoros körettel sütve
Disznótoros körettel sütve
80 perc / előkészület: 15 perc sütés: 65 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt készítettem ebédre. Szeretem, ha az étel egytálétel lesz, így a krumplit mindig együtt sütöm a disznótorossal.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplit megpucoljuk, megmossuk, és kockára vágjuk.
  2. A vöröshagymát és a fokhagymát megpucoljuk, és a vöröshagymát félkarikákra vágjuk.
  3. A tepsibe beletesszük a krumplit, a vöröshagymát, és rányomjuk a fokhagymát. Enyhén sózzuk, majd alaposan összekeverjük. Ráöntünk 3 dl vizet.
  4. A hurkákat és a kolbászokat langyos vízben megmossuk. Ráhelyezzük a krumplira, és alaposan megszurkáljuk a hústűvel. Alufóliával letakarjuk.
  5. A sütőbe tesszük, és 200 fokon kb. 35-40 percig sütjük. Ekkor levesszük a fóliát róla, a krumplit kicsit átkeverjük, és fólia nélkül további kb. 25 percig sütjük.
  6. Frissen, melegen tálaljuk uborkával, mustárral és friss kenyérrel.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 32x37 cm
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 8
össznézettség: 5 993
elküldve: 1
receptkönyvben: 46
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Gonoszka1

Mióta szakács: 2012.07.08.
428 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: tél
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

disznótoros burgonyaágyon sütve, sült kolbász és hurka krumplival, csőben sült burgonya disznótorossal

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1204
burgonya 1.2 kg
vöröshagyma 1 nagy db
fokhagyma 2 gerezd
1 teáskanál
víz 3 dl
sütnivaló kolbász 40 dkg
májas hurka 40 dkg
véres hurka 40 dkg