Nosalty Logó

Disznósült héjában főtt sült krumplival

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Disznósült héjában főtt sült krumplival
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 11% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 730 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 5109 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 150 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    46.8 g

Zsír

  • Összesen
    47.3 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    135 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    913.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    43 mg
  • Kálcium
    62 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    78 mg
  • Foszfor
    555 mg
  • Nátrium
    167 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.6 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    317.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    11 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    39 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    169 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    14 micro
Összesen 730 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    327.8 g

Zsír

  • Összesen
    330.8 g
  • Telített zsírsav
    75 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    145 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    95 g
  • Koleszterin
    945 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6391.7 g
  • Cink
    29 mg
  • Szelén
    303 mg
  • Kálcium
    433 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    548 mg
  • Foszfor
    3888 mg
  • Nátrium
    1169 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    200.4 g
  • Cukor
    33 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    2219.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    75 micro
  • B6 vitamin:
    11 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    73 mg
  • C vitamin:
    206 mg
  • D vitamin:
    270 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    8 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    94 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    238 micro
  • Kolin:
    1180 mg
  • Retinol - A vitamin:
    75 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    98 micro
Összesen 5109 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.7 g

Zsír

  • Összesen
    9.8 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    28 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    188.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    13 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    115 mg
  • Nátrium
    34 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 150 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hússzeletet 3-4 nappal az elkészítés előtt bedörzsöljük borssal, kakukkfűvel és szerecsendióval, majd nagyon apróra vágott vöröshagymával és fokhagymával beborítjuk a tetejét úgy, hogy ne látsszék a hús, és lefedjük szellősen alufóliával.
  2. Megmossuk a krumplit, majd félkeményre főzzük.
  3. Visszahűtjük, felkockázzuk, majd olajban kisütjük.
  4. Olajban vagy tepsiben kisütjük a hagymakarikát.
  5. A tepsit kikenjük bőven kacsazsírral, és rárakjuk a húst úgy, ahogyan beraktuk érni, letakarjuk alufóliával, és puhítjuk, közben locsolgatjuk a kacsazsírral.
  6. Amikor megpuhult, levesszük az alufóliát, és további locsolgatás mellett megpirítjuk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30×40×10
  • Sütés ideje: 180 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 4893
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 10.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Hát a legrégebbi barátom szokásos évi látogatását tette, és ő is imádja a nagy húsokat.

Hozzászólások

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek