Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Diós-vaníliás brownie

Diós-vaníliás brownie
Diós-vaníliás brownie
40 perc / előkészület: 15 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyszerű recept ;)! Melegen a legfinomabb, de lehet "lágyítani" egy kis tejszínhabbal vagy vanília fagyival.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Melegítsük elő a sütőt, béleljünk ki egy kisebb tepsit sütőpapírral.
  2. A vajat és az összetördelt csokit vízgőz fölött olvasszuk össze, majd hűtsük ki.
  3. Egy tálban keverjük ki tojást, a vaníliaaromát és a cukrot, legyen jó habos. 
  4. Egy másik tálba mérjük ki a lisztet, és keverjük hozzá a sót. 
  5. Ha a csokis massza lehűlt, keverjük hozzá a tojásos-cukros masszát, míg egyneművé válik, majd adjuk hozzá a lisztet - és ha szeretnénk, a diót is. 
  6. Kanalazzuk a tepsibe. Süssük meg. Ellenőrizzük!
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 895
elküldve: 5
receptkönyvben: 76
elkészítve: 3/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Petrőcz Cintia

Mióta szakács: 2011.05.21.
14 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
mikor: mindig, reggeli, tízórai, uzsonna
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 6 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

brownie, étcsokis-vaníliás sütemény

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

830
vaj 190 g
étcsokoládé 190 g
tojás 3 db
vanília kivonat 1 ek
cukor 250 g
finomliszt 115 g
1 kk
dió 150 g