r
Nosalty Logó

Diós kevert süti 2.

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Bridget
Diós kevert süti 2.
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 1103 kcal
  • 6% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 4405 kcal
  • 6% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 399 kcal
  • 6% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    15.2 g

Zsír

  • Összesen
    65.7 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    21 g
  • Koleszterin
    124 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1466.8 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    357 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    138 mg
  • Foszfor
    631 mg
  • Nátrium
    303 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    119 g
  • Cukor
    77 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    68.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    147 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    51 micro
  • Kolin:
    98 mg
  • Retinol - A vitamin:
    99 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    569 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    148 micro
Összesen 1103 kcal
  • 6% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    60.9 g

Zsír

  • Összesen
    262.7 g
  • Telített zsírsav
    78 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    80 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    84 g
  • Koleszterin
    494 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5867.1 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    102 mg
  • Kálcium
    1429 mg
  • Vas
    27 mg
  • Magnézium
    551 mg
  • Foszfor
    2525 mg
  • Nátrium
    1211 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    476 g
  • Cukor
    309 mg
  • Élelmi rost
    32 mg

VÍZ

  • Összesen
    275.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    588 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    43 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    30 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    204 micro
  • Kolin:
    391 mg
  • Retinol - A vitamin:
    397 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    2277 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    593 micro
Összesen 4405 kcal
  • 6% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 26% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    5.5 g

Zsír

  • Összesen
    23.7 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    530 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    129 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    50 mg
  • Foszfor
    228 mg
  • Nátrium
    109 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43 g
  • Cukor
    28 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    24.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    53 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    206 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    54 micro
Összesen 399 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tojást kikeverjük a cukorral, a vanília aromával és az olajjal.
  2. Ezután hozzáadjuk a tejfölt, egy másik edényben pedig összekeverjük a lisztet, a diót, a sütőport.
  3. A barackot apróra vágjuk, és belekeverjük a lisztes keverékbe. A folyékony masszába keverjük, és egy sütőpapírral bélelt közepes tepsibe öntjük.
  4. Tűpróbáig sütjük, ezután langyosra hűtjük.
  5. Ezután a csokit megolvasztjuk, és az olajat hozzákeverjük. Bevonjuk vele a süteményt, és hagyjuk megszilárdulni.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x20
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 159
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 10
  • Össznézettség: 20943
  • Feltöltés dátuma: 2011. június 19.

Ajánló

Mindenkinek, aki szereti a diós sütit.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Bridget 16 recept

A receptet ezen az oldalon találtam, kevert zserbó néven. Nagyon finom süti, egyszerű és gyors, de nekem nem nagyon hasonlított az íze a zserbóéhoz, ezért nem adtam neki ezt a nevet. Az eredeti receptet tettem fel, de ahogy a képen is látszik, én nem tettem rá két tábla tortabevonót, csak úgy mutatóba:D.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Így fagyaszd le az aprósütit, ha már nem tudod, mit...

Ebben az időszakban majd mindenki buzgón gyártja a házi aprósütit, így megeshet, hogy kissé elszámoljuk magunkat és nyakunkon marad a sütemény, mert már a szomszédnak is elege van belőle. Ilyenkor nehogy a kukába dobjuk munkánk gyümölcsét, hanem tegyük el ínségesebb időkre, jól jön az még! Mai Napi tippünk ebben segít!

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...