Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Diós-hagymás sült burgonya

Diós-hagymás sült burgonya
Diós-hagymás sült burgonya
50 perc / előkészület: 10 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ideális köret lehet, sült húsokhoz, rántott szeletekhez, fasírtokhoz.

hozzávalók / 5 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát meghámozzuk, felkarikázzuk, sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, sózzuk, olajjal meglocsoljuk. Kevés hagymát, fokhagymát darabolunk rá, és közepes hőfokon sütjük kb. 40 percig.
  2. Ha már nagyjából átsült, megszórjuk a dióval és addig sütjük amíg kellően megpirul.

  • sütési hőfok: 190°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 891
elküldve: 2
receptkönyvben: 57
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Brigi

Mióta szakács: 2012.10.21.
65 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – A vércsoport
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: köretek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 5 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

diós sült krumpli, hagymás sült burgonya dióval szórva, diós-fokhagymás sült krumpli

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

258
burgonya 1.5 kg
vöröshagyma 3 közepes fej
fokhagyma 4 gerezd
napraforgó olaj 2 ek
0 ízlés szerint
dió 1 marék