r
Nosalty Logó

Dijoni mustáros csirkemell szeletek

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Tmeli
Dijoni mustáros csirkemell szeletek
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 20% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 515 Kcal
  • 20% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 2058 Kcal
  • 20% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 156 Kcal
  • 20% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    63.5 g

Zsír

  • Összesen
    26.3 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    239 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1382.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    65 mg
  • Kálcium
    224 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    84 mg
  • Foszfor
    664 mg
  • Nátrium
    342 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    234.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    156 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    30 micro
  • Kolin:
    219 mg
  • Retinol - A vitamin:
    154 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    22 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    10 micro
Összesen 515 Kcal
  • 20% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    254.2 g

Zsír

  • Összesen
    105.3 g
  • Telített zsírsav
    42 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    956 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5531.6 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    259 mg
  • Kálcium
    896 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    336 mg
  • Foszfor
    2655 mg
  • Nátrium
    1370 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.4 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    937.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    624 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    96 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    121 micro
  • Kolin:
    877 mg
  • Retinol - A vitamin:
    615 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    88 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    41 micro
Összesen 2058 Kcal
  • 20% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    19.2 g

Zsír

  • Összesen
    8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    72 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    418.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    68 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    201 mg
  • Nátrium
    104 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    71 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    47 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    66 mg
  • Retinol - A vitamin:
    47 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 156 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst kikloffoljuk, szeletekre vágjuk, megsózzuk, borsozzuk, majd mindkét oldalát bekenjük dijoni mustárral, és megszórjuk mustármaggal.
  2. Olívaolajon, néhány perc alatt oldalanként megpirítjuk. Jénai tálba lerakjuk. A visszamaradt olajban a tejfölt beletesszük, pár percig forraljuk, és ráöntjük a húsra.
  3. Fólia alatt 15 perc alatt összesütjük, megszórjuk sajttal, és további 5 perc alatt pirosra sütjük.
  4. Megszórjuk petrezselyemmel, és visszatoljuk a még meleg, de nem forró sütőbe, hogy az ízek és az illatok összeérjenek.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 282
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 16
  • Össznézettség: 29064
  • Feltöltés dátuma: 2011. július 06.

Ajánló

Burgonypürével tálaljuk.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A dijoni mustár finom erejét, minden mustárkedvelő nagyra értékeli, és szívesen fogyasztja, így vagyunk ezzel mi is.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek