Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Cukormentes, citromos répatorta

Cukormentes, citromos répatorta
Cukormentes, citromos répatorta
60 perc / előkészület: 15 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyik délután hirtelen megjött a kedvem egy kis répatortához, így az otthoni hozzávalókból gyorsan összedobtam egy egészségesebb verziójút. Nagyon gyors, és igazából csak arra kell várni, hogy megsüljön. Még forrón pikk-pakk elkapkodta a családom az egészet. :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A nyírfacukrot összekeverjük a tojással, majd hozzáöntjük az olajat és a citromlevet.
  2. Beleszitáljuk a lisztet, az egész szemű zabpehellyel együtt belekeverjük a folyadékba.
  3. Belereszeljük a répát, hozzáadjuk a fahéjat és a szerecsendiót, és összekeverjük őket.
  4. Végül a sütőport is belerakjuk.
  5. Egy tortaformát kibélelünk sütőpapírral, és beleöntjük a masszát. Egy spatulával simítsuk el.
  6. A sütőben az első fél órában fóliával letakarva sütjük.
  7. A maradék negyed órában pedig szedjük le a fóliát, hogy megpiruljon.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 466
elküldve: 0
receptkönyvben: 19
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Parfait

Mióta szakács: 2020.05.04.
21 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora
alkalom: húsvét, karácsonyi édességek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: torta
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

kevert torta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1064
xilit 80 g
tojás 1 db
napraforgó olaj 4 dl
citromlé 85 ml
finomliszt 10 dkg
zabpehely 150 g
sárgarépa 1 közepes db
fahéj 2 teáskanál
szerecsendió 1 csipet
sütőpor 1 csomag