Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldborsóleves

Zöldborsóleves
Zöldborsóleves
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Raguleveshez nagyon hasonlóan készítem. Nagyon könnyű, finom levest alkotunk ezzel a recepttel. Nálam többször kerül az asztalra, mert mindenki nagyon szereti.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát egészben beletesszük egy fazékba, majd a fokhagymagerezdeket és a tetszőlegesen földarabolt fehérrépát, sárgarépát, kaliforniai paprikát is. Adunk hozzá étolajat, és kb. 7-8 percig folyamatosan kevergetve pároljuk.
  2. Majd megszórjuk liszttel, jól összekeverjük, és fölöntjük vízzel. A többi hozzávalót is beletesszük, és puhára főzzük. Forrástól számítva, kb. 25-30 perc.
  3. Gazdagíthatjuk még levesbetéttel, én egy tojásból készítettem daragaluskát.
  4. jó étvágyat
  • elkészítettem: 100 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 181
össznézettség: 22 435
elküldve: 0
receptkönyvben: 37
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: 1

szakács

Éva házias konyhája

Mióta szakács: 2014.02.15.
107 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes
kategória: levesek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

zöldségleves gazdagon

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

266
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 3 gerezd
fehérrépa 2 közepes db
sárgarépa 3 közepes db
piros kaliforniai paprika 1 közepes db
zöldborsó 450 g
halványító zeller 1 közepes szár
petrezselyem 1 csokor
leveskocka 1 db
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
víz 1.6 l
napraforgó olaj 4 ek
finomliszt 1 ek