Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Cukkinis-tökmagos csirketócsni

Cukkinis-tökmagos csirketócsni
Cukkinis-tökmagos csirketócsni
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Akár előző nap is elkészíthetjük, és másnap már csak kisütni kell.

hozzávalók / 4 adag

Sütőzsiradék

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkehúst apróra vágjuk. Hozzáadjuk a felvert tojásokat, zúzott fokhagymát, tökmaglisztet, fűszerpaprikát, apró kockára vágott vöröshagymát, ízlés szerint megszórjuk sóval, borssal. Pár órára lefedve hűtőbe tesszük.
  2. Meghámozott cukkinit nagy lyukú reszelőn lereszeljük, sózzuk, majd a kiengedett levet leöntjük, a cukkinit kinyomkodjuk, és hozzáadjuk a bepácolt húshoz.
  3. Alaposan összekeverjük, majd forró olajba evőkanállal beleszaggatjuk, és készre sütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 869
elküldve: 0
receptkönyvben: 58
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1094 recept

receptjellemzők

egyéb elnevezések

cukkinis csirkelepény

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

461
csirkemell filé 50 dkg
cukkini 1 közepes db
vöröshagyma 1 közepes db
tojás 5 db
tökmagliszt 5 ek
fűszerpaprika 1 teáskanál
0 ízlés szerint
fokhagyma 2 gerezd
bors 0 ízlés szerint