Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Cukkinilepény füstölt sonkával

Cukkinilepény füstölt sonkával
Cukkinilepény füstölt sonkával
45 perc / előkészület: 10 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Valami könnyű, gyorsan elkészíthető ételre vágytam.

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Tejfölt kínálhatunk mellé.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségeket megpucoljuk, uborkareszelőn lereszeljük.
  2. A sonkát felkockázzuk, a sajtot lereszeljük, a bazsalikomleveleket összetépkedjük, összekeverjük a zöldségekkel.
  3. Egy piteforma aljába öntjük.
  4. A tojást, sót, borsot, a tejet és a liszteket csomómentesre keverjük, majd a zölségek tetején egyenletesen eloszlatjuk.
  5. Sütés után 10 percig hűlni engedjük.

  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 831
elküldve: 2
receptkönyvben: 88
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Cilantro

Mióta szakács: 2011.05.11.
45 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
szezon: nyár
kategória: pite
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

cukkinis-sonkás pite sajttal, cukkinis lepény füstölt sonkával

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

309
cukkini 1 nagy db
sárgarépa 2 db
sonka 7 dkg
sajt 5 dkg
bazsalikom 10 levél
tojás 2 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tej 2 dl
finomliszt 2 púpozott ek
rozsliszt 1 púpozott ek
tönkölybúza liszt 1 púpozott ek