r
Nosalty Logó

Csokitálak

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Csokitálak
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 4% Fehérje
  • 77% Szénhidrát
  • 18% Zsír

Barna kehely

Fehér kehely

Tálaláshoz

Összesen 481 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 77% Szénhidrát
  • 18% Zsír

Barna kehely

Fehér kehely

Tálaláshoz

Összesen 2409 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 77% Szénhidrát
  • 18% Zsír

Barna kehely

Fehér kehely

Tálaláshoz

Összesen 460 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 77% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 1% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.9 g

Zsír

  • Összesen
    18.2 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    6 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    269.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    54 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    37 mg
  • Foszfor
    88 mg
  • Nátrium
    86 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    75.8 g
  • Cukor
    56 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    0.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    6 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6 micro
Összesen 481 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 77% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 1% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    19.4 g

Zsír

  • Összesen
    91.2 g
  • Telített zsírsav
    42 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1345.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    268 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    184 mg
  • Foszfor
    439 mg
  • Nátrium
    430 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    378.9 g
  • Cukor
    280 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    3.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    11 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    9 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    26 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    31 micro
Összesen 2409 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 77% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 1% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.7 g

Zsír

  • Összesen
    17.4 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    6 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    257.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    51 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    35 mg
  • Foszfor
    84 mg
  • Nátrium
    82 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    72.5 g
  • Cukor
    54 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    0.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    6 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6 micro
Összesen 460 Kcal

Hozzávalók

Barna kehely

Fehér kehely

Tálaláshoz

Elkészítés

Barna kehely

  1. Felolvasztjuk a csokoládét vízgőz fölött.
  2. Egy zsírpapírt terítünk ki, és egy kanállal kis talpakat helyezünk rá a csokiból.
  3. Felfújjuk a lufikat, és egy kicsit hagyjuk hűlni a csokit, hogy ne pukkanjanak ki a lufik.
  4. Mikor már nem túl forró, belemártjuk egyesével, és a talpakra helyezzük.
  5. Mikor megdermedtek a csokikelyhek, a lufikat kilyukasztjuk, és tetszés szerint megtöltjük.

Fehér kehely

  1. Ugyanaz a folyamat, mint az elsőnél.

Tálaláshoz

  1. Nyomhatunk bele tejszínt vagy akár cukrokkal is megszórhatjuk.
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 8
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 1197
  • Feltöltés dátuma: 2016. március 12.

Ajánló

Nagyon mutatós lehet tejszínhabbal és friss gyümölcsökkel.

Receptkategóriák

Láttam videókat ilyen kelyhekről, és nagyon megtetszettek. De én nem tejszínhabbal töltöttem, hanem színes cukrokkal. Nagyon tetszett mindenkinek, és könnyű is elkészíteni. Mutatós édesség.

Hozzávalók

Barna kehely

Fehér kehely

Tálaláshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legfinomabb füstös kence a kenyeredre, az erdélyi zakuszka

Az erdélyi konyha egyik emblematikus fogása, itthon sok helyen ismert, de kevésbé elterjedt finomság, szemben a padlizsánkrémmel. Ez a csodálatos, krémes zakuszka, amelyet ilyenkor ősszel kell nagy mennyiségben készíteni, hogy aztán egész télen remek reggelik, vacsorák alapja, húsos és zöldséges ételek kísérője, tészták feltétje legyen.