Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

Cukorból, glükóz szirupból és zselésítő anyagokból (zselatin, gumiarábikum) aromákkal és színezékekkel készült gumiállagú édesség. Első megjelenése a 20. század első harmadára tehető. Legismertebb alakja a macis, de számtalan formában és ízben (gyümölcsös, kólás, tejszínes, kávés, stb.) kapható. A gyerekek nagy kedvence, de sütemények alapanyaga, díszítője is lehet.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

Gumicukor alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!