r
Nosalty Logó

Csőben sült csirkemell

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Csőben sült csirkemell
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 14% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 657 kcal
  • 14% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 3936 kcal
  • 14% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 163 kcal
  • 14% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    56.9 g

Zsír

  • Összesen
    29.1 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    204 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1646.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    68 mg
  • Kálcium
    394 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    101 mg
  • Foszfor
    691 mg
  • Nátrium
    386 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.8 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    274.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    418 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    126 micro
  • Kolin:
    165 mg
  • Retinol - A vitamin:
    225 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    30 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6 micro
Összesen 657 kcal
  • 14% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    341.2 g

Zsír

  • Összesen
    174.6 g
  • Telített zsírsav
    89 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    54 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    1227 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9879.6 g
  • Cink
    20 mg
  • Szelén
    408 mg
  • Kálcium
    2365 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    604 mg
  • Foszfor
    4149 mg
  • Nátrium
    2314 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    232.9 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    1644.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2506 micro
  • B6 vitamin:
    9 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    51 mg
  • D vitamin:
    88 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    117 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    755 micro
  • Kolin:
    991 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1348 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    183 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    36 micro
Összesen 3936 kcal
  • 14% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.1 g

Zsír

  • Összesen
    7.2 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    51 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    409.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    98 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    172 mg
  • Nátrium
    96 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    68.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    104 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    41 mg
  • Retinol - A vitamin:
    56 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 163 kcal

Elkészítés

  1. A húst kiolvasztjuk, felkockázzuk. Egy edényben zsírt olvasztunk, beleszórjuk a csirkemellet, felöntjük vízzel, és megpároljuk.
  2. A zöldséget (ételízesítős vízben) és a tésztát megfőzzük.
  3. Egy nagy edénybe beleöntjük az összes hozzávalót. Belekeverjük a tejszínt, ízesítjük.
  4. Tepsibe öntjük az ételt, a tetejét megszórjuk sajttal.
  5. Előmelegített sütőbe tesszük, és addig sütjük, míg a sajt meg nem olvad a tetején.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 124
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 10454
  • Feltöltés dátuma: 2012. június 30.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ennek az ételnek nincs különösebb sztorija, de az biztos, hogy az első kóstoló - unokahúgom - is azt mondta, hogy "köszönöm, finom volt".

Címlapról ajánljuk

8 húsmentesen izgalmas fogás, melybe bulgur főtt

A bulgur az alternatív köretfajták közül is kiemelt szerepben tündököl: mindenki imádja, legalábbis mi ezt tapasztaljuk. Íze a tarhonya, a rizs és a tészta között billeg, irtó gyorsan elkészül, felszívódása pedig kedvezőbb és lassabb, mint gondolnánk.

Nosalty

További cikkek