Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkerolád kacsamájjal töltve

Csirkerolád kacsamájjal töltve
Csirkerolád kacsamájjal töltve
65 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A csirkemell egy egyszerű ízű hús, érdemes tölteni pikáns töltelékkel, ez is egy ilyen recept.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet egy centi vastag szeletekre nyitjuk. Sózzuk, és kicsit kiklopfoljuk.
  2. Téglalap nagyságot kell elérni, kb. 30x15 cm-t, oly módon, hogy alufóliát kiterítünk, bacon szalonnákat egymás mellé lefektetjük, erre rakjuk a mell szeleteket egymás mellé.
  3. A hagymát apróra vágjuk, libazsíron megfonnyasztjuk. A májat apró darabokra vágjuk, 2x2 cm kockákra, és hozzáadjuk a hagymát és a fűszereket, majd elkeverjük.
  4. A májtölteléket egy csíkban, középen a mellszeletekre rakjuk, a mell egyik oldalról elkezdjük feltekerni, fontos, hogy szorosan csavarjuk.
  5. Sütőben 170 fokon 45 percig sütjük.
  • sütési hőfok: 170°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 755
elküldve: 0
receptkönyvben: 27
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Friedrich Antal

Mióta szakács: 2010.02.08.
77 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: közepes
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
konyha: olasz
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

májjal töltött húsrolád, csirkerolád

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

614
csirkemell filé 100 dkg
bacon 10 dkg
kacsamáj 30 dkg
újhagyma 2 db
1 kávéskanál
fehér bors 0 ízlés szerint
kakukkfű 1 kk
bazsalikom 1 dkg
libazsír 5 dkg