r
Nosalty Logó

Csirkemellrolád magyaros burgonyával

Friedrich Antal
Csirkemellrolád magyaros burgonyával
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

Magyaros burgonya

Csirkemell rolád

840
Kalória
52.8g
Fehérje
45.5g
Szénhidrát
50.3g
Zsír
467.3g
Víz
168.5g
Koleszterin
8.5g
Élelmi rost
7.3g
Cukor
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Magyaros burgonya

Csirkemell rolád

Összesen 840 kcal
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Magyaros burgonya

Csirkemell rolád

Összesen 3363 kcal
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír

Magyaros burgonya

Csirkemell rolád

Összesen 105 kcal
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    52.8 g

Zsír

  • Összesen
    50.3 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    169 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2919 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    70 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    127 mg
  • Foszfor
    612 mg
  • Nátrium
    2056 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    45.5 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

Víz

  • Összesen
    467.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    178 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    113 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    73 micro
  • Kolin:
    200 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    97 micro
  • β-karotin
    1705 micro
  • β-crypt
    315 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    1307 micro
Összesen 840 kcal
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    211.2 g

Zsír

  • Összesen
    201.2 g
  • Telített zsírsav
    45 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    88 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    52 g
  • Koleszterin
    674 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11676.1 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    189 mg
  • Kálcium
    279 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    508 mg
  • Foszfor
    2447 mg
  • Nátrium
    8222 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    182 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    34 mg

Víz

  • Összesen
    1869.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    711 micro
  • B6 vitamin:
    10 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    57 mg
  • C vitamin:
    453 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    78 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    94 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    293 micro
  • Kolin:
    800 mg
  • Retinol - A vitamin:
    75 micro
  • α-karotin
    390 micro
  • β-karotin
    6822 micro
  • β-crypt
    1260 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    5228 micro
Összesen 3363 kcal
  • 9% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.6 g

Zsír

  • Összesen
    6.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    21 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    366.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    77 mg
  • Nátrium
    258 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    5.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    58.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    22 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    12 micro
  • β-karotin
    214 micro
  • β-crypt
    40 micro
  • Likopin
    162 micro
  • Lut-zea
    164 micro
Összesen 105 kcal

Elkészítés

Magyaros burgonya

  1. A burgonyát megtisztítjuk és vékony karikára vágjuk. Olajban kisütjük.
  2. A lecsó alapanyagot előkészítjük, tisztítjuk daraboljuk. A hagymát apróra vágjuk, apróra vágott szalonnával lepirítjuk.
  3. A paprikát hozzátesszük, pirítjuk, majd a paradicsomot is hozzátesszük. Célszerű a paradicsomot héj nélkül darabolni.
  4. Fűszerezzük, és készre főzzük a lecsót. A kész sült karika burgonyával elkeverjük.

Csirkemell rolád

  1. A csirkemellet tisztítjuk és kinyitjuk. Fűszerezzük mindkét oldalát.
  2. A paprikát hosszú csíkokra vágjuk, és a mell közepébe helyezzük, majd szorosan felgöngyöljük.
  3. Alufóliával szorosan betekerjük.
  4. Sütőben 30 perc alatt 170 fokon készre sütjük.
  5. A lecsós burgonyával tálaljuk.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 15 p
  • Főzés ideje: 15 p
  • Sütés ideje: 30 p
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses

Magyaros ételeket különösen szeretem, ez az egyik receptem.

További receptek

Yakitori

Ha Japán ételeire gondolunk, legtöbben a sushit, a rament vagy a tempurát említjük. Pedig a mindennapok igazi hőse egy sokkal egyszerűbb fogás: a yakitori, vagyis a parázson sült ...

Hering András

Souvlaki

A souvlaki a görögök saslikja, azzal a lényegi különbséggel, hogy náluk csak hús kerül a nyársakra, azt viszont előtte illatos pácban érlelik. Hagyományosan sertésből készült ez a ...

Rosanics Petra

Címlapról ajánljuk

Top Receptek