Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csípős-savanyú káposzta

Csípős-savanyú káposzta
Csípős-savanyú káposzta
20 perc / előkészület: 15 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sült csirkeszárnyakhoz készítettem.
 


hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Az erős ízek kedvelőinek ajánlom!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A káposzta torzsáját kivágjuk, a többit kb. 3 cm-es kockára felvágjuk.
  2. Wokban vagy mély serpenyőben olajat hevítünk és addig pirítjuk benne a szecsuáni borsot, amíg illatozni nem kezd.
  3. Belekeverjük a durvára aprított chilit, hozzáadjuk a káposztát, a sót. 2-3 percig rázogatva sütjük.
  4. Ráöntjük az ecetet, a szezámolajat és a cukrot. További 1 percig sütjük, amíg a káposzta kissé megpuhul.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 20 996
elküldve: 0
receptkönyvben: 90
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiki

Mióta szakács: 2008.08.27.
476 recept

receptjellemzők

konyha: kínai
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

csípős sült káposzta, káposzta chilipaprikával sütve

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

93
káposzta 50 dkg
mogyoróolaj 1 ek
bors 10 szem
1 kk
rizsecet 2 tk
szezámolaj 2 ek
cukor 0.5 teáskanál
chili 2 db