Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csipős juhsajtkrém

Csipős juhsajtkrém
Csipős juhsajtkrém
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy régi Nők lapjában találtam ezt a klassz Bereznay Tamás receptet.

hozzávalók / 5 adag

ajánlat

Csak annak, aki szereti a csípőset, sőt a paprika függvényében borzalmasan erős is lehet.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A paprikákat megmossuk, előmelegített sütőben barnára sütjük, majd fóliával letakarjuk 5 percre, így a héja könnyen lehúzható lesz.
  2. A juhtúrót a feta sajttal együtt tálba tesszük, villával összetörjük, majd a tejfölt is hozzákeverjük.
  3. A megkopasztott paprikát apróra daraboljuk, ezt is belekeverjük a masszába.
  4. Legvégül az olívaolajat dolgozzuk bele.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 488
elküldve: 1
receptkönyvben: 40
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Kisvakond

Mióta szakács: 2012.08.18.
5 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
fogás: hideg előétel
adag: 5 főre

egyéb elnevezések

csípős juhtúrókrém, feta sajtos szendvicskrém juhtúróval, tejfölös-juhtúrós krém

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

377
hegyes erős paprika 2 db
juhtúró 20 dkg
feta sajt 20 dkg
tejföl 2 dl
olívaolaj 0.5 dl