Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csípős csirke

Csípős csirke
Csípős csirke
70 perc / előkészület: 10 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az egész csirkét kettévágom, felezem! A feleket lekenem, de az egyik felére nem teszek csípős paprikát! Gyerekek miatt.

hozzávalók / 6 adag

Csirke

Lekenéshez

ajánlat

Csemegeuborkát, almapaprikát, fejes salátát kínálok mellé.

Szólj hozzá!

elkészítés

Csirke

  1. A megtisztított egész csirkét kettévágjuk. Vajjal bekenjük. A sóval és fűszerekkel bedörzsöljük mindenütt. Sütőzacskóban puhára sütjük 220 fokon.
  2. Levesszük a sütőzacskót, és lekenjük a hozzávalók keverékével. Ne süssük túl, mert a fűszerpaprika keseredik!
  3. Köretnek rizibizit, krumplipürét vegyesen szolgáljunk fel savanyúsággal.

Lekenéshez

  1. A fűszereket kis tálkában az olajjal kikeverjük. A csípős paprikát akkor tegyük bele, amikor az egyik felét már lekentük. A másik fele csípős lesz.
  2. Mindenki a kedvére fogyasztja.
  • sütési hőfok: 220°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 30 x 20 x 6 cm
  • elkészítettem: 18 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 104
elküldve: 0
receptkönyvben: 34
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Tésztásfül

Mióta szakács: 2013.10.24.
111 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csípős csirke, sült csirke sütőzacskóban, felemás csirke

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

462
csirke 1.3 kg
1 kávéskanál
bors 1 késhegynyi
majoranna 1 kk
őrölt fűszerkömény 1 kávéskanál
vaj 10 dkg
napraforgó olaj 0.2 dl
fűszerpaprika 1 kk
dijoni mustár 1 teáskanál
majoranna 1 teáskanál
csípős fűszerpaprika 1 késhegynyi