Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Köménymagos csirkecombok

Köménymagos csirkecombok
Köménymagos csirkecombok
80 perc / előkészület: 20 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Lassan visszatérő motívum.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A combokat a forgónál kettévágjuk, fűszerezzük.
  2. A sütőzacskóba öntjük a megolvasztott zsírt, beletesszük a husikat, összerázzuk, majd beleöntjük a sört.
  3. Szorosan bekötve egy megfelelő méretű tepsibe helyezve, a hideg sütőbe tesszük, a felső részére pár lyukat készítve.
  4. Mikor a leve kezd lemenni, felhasítjuk, hogy pirosodjon a husi.
  5. Köretnek mazsolás rizst meg kockakrumplit adunk, a rizst bőven locsolva a szafttal.
  6. Savanyúságnak sült paprikát kínálunk.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 935
elküldve: 1
receptkönyvben: 20
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Fakanalas

Mióta szakács: 2012.12.20.
12 recept

receptjellemzők

konyha: erdélyi
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: sörös receptek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

köményes sült csirke, fűszeres csirkecomb sütőzacskóban, sörben sült csirke

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

334
csirkecomb 4 db
sör 2 dl
libazsír 1 ek
0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
köménymag 1 kávéskanál