Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Natúr csirkemell fokhagymás öntettel

Natúr csirkemell fokhagymás öntettel
Natúr csirkemell fokhagymás öntettel
60 perc / előkészület: 20 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Úgy gondolom, néha szükség van egy "lájtosabb" ételre is. Hát itt van! A lényeg a lényeg, itthon mindenkinek ízlett!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet jól megmossuk, majd kettévágjuk vékony szeletekre, majd még egyszer megmossuk, és besózzuk. Az olajat felforrósítjuk, majd hirtelen kisütjük benne.
  2. A burgonyát jól megmossuk, majd mérettől függően félbe, illetve negyedbe vágjuk. Előmelegített sütőben megsütjük (héjában!).
  3. A tejfölt összekeverjük a levesporral, kész az öntet. Indulhat a tálalás! Jó étvágyat!
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 10 045
elküldve: 1
receptkönyvben: 83
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiss Móni

Mióta szakács: 2011.09.01.
258 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

fokhagymás csirkemell héjában sült burgonyával, csirkeszeletek fokhagymaöntettel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

868
csirkemell filé 150 dkg
burgonya 1.5 kg
tejföl 375 g
fokhagymakrém 20 g
napraforgó olaj 2 ek
0 ízlés szerint